ANGOL BESZÉDFEJLESZTÉS

Azoknak készült, akik komolyan gondolják a nyelvtanulást és meg akarnak tanulni angolul rövid időn belül.

Egy új, több száz tanítványnak bevált és hatékony módszerrel dolgozunk.

Mindegy, hogy kezdő vagy újrakezdő vagy garantáljuk, hogy a módszerünk segítségével rendszerezzük a tudásod és 8 hónap alatt magas szintén fogsz beszélni angolul!

A módszer titka!
Fontos!

Először a nyelvtani alapokra fogunk fókuszálni, ami szófajokra van osztva. Például, ha a főnevekkel foglalkozunk, akkor szó szerint csak arról van szó. Egy szófajra fókuszálva,  anyanyelvi szemszögből, táblázatok segítségével lesz elmagyarázva az adott téma. Ez azért fontos, hogy ne legyen keveredés a fejedben, és végre tisztázzuk azokat a nyelvtani alapokat, amelyek szükségesek a beszédhez is!

A legfontosabb rendszerezni a tudást szófajonként, ezt követően (vagy akár közben is) a szókincsfejlesztésre fogunk fókuszálni, aminek megvan a sajátos módszere. A magolás nem az egyetlen szótanulási lehetőség! A többiről a tanfolyam során fogunk beszélni. Mindenben segítünk, egyáltalán nem kell aggódnod.

Mindemellett a módszer sikerességét a rendszeresség garantálja! Nagyon fontos, hogy legalább napi 15-60 percet szánj az angol nyelv tanulására. Nem fogom elhinni, ha azt mondod, hogy nincs napi 15 perced. Tudom, hogy van 😉  
Pontosan emiatt nem a személyes heti 1 órás tanfolyamról van szó, ami 1 óra alatt vége van és hanem folyamatos, nem leterhelő tanulásról, ami 10x gyorsabban és kényelmesebben eljuttad a célodhoz. Ezt a módszert már több mint 650 tanítvány használja. Ők már megbizonyosodtak arról, hogy néhány hónap alatt, több százezer forintot megtakarítva teljes mértékben elérhető a közép/felső szint!

Röviden a nyelvtanulási módszerről:

Érdekel a módszer és a tanfolyam is

.

Amit garantálunk, ha velünk tartasz

  1. Minden érthető lesz számodra a módszernek köszönhetően. Nem marad “fekete lyuk” a tananyagokkal kapcsolatban. Rendet rakunk a fejedben.
  2. 4x gyorsabban eléred a célod. Honnan tudjuk? Az összes többi tanítványunk napi szinten ezt bizonyítja.
  3. A szótanulás és a beszédfejlesztés is a nyelvtani alapok elsajátítása után gördülékenyen fog történni. 

Mindemellett, a kidolgozott folyamatot szorgalmasan követve akár 8 hónap alatt a kezedben tarthatod a B2 komplex nyelvvizsga bizonyítványodat, 12 hónap alatt pedig a C1-et.  

Nem ajánljuk, ha...

Szeretsz sok pénzt költeni és időmilliomos vagy. Más nyelviskolákban 2-3 év alatt ígérnek középszintű nyelvtudást és minimum 1.000.000-3.000.000 forintba kerül. Mi garantáljuk, hogy töredék áron, 1 év alatt eléred a célod, ha betartasz minden szabályt, amit a tanfolyam során felállítunk. 

Nem akarsz egy olyan módszerrel tanulni, ami kimondottan rád van szabva és figyelembe veszi azt, hogy melyik a legkönnyebb út, amivel el tudod érni a célod nagyon rövid időn belül. A tanfolyam során sok olyan tanulási technikát fogok mutatni, amivel javíthatod a memóriád, ezáltal 10x gyorsabban tudod elsajátítani majd a tananyagot és a szavakat.

A régi módszerekben hiszel, miszerint akkor is meg tudsz tanulni egy nyelvet 1 év alatt, ha egyszer egy héten jársz nyelvtanárhoz. Sajnos ez nem így van. Magán nyelvoktatáshoz nem használhatjuk az iskolára/egyetemre szabott tankönyveket, mivel az nem hogy felgyorsítaná, hanem ellenkezőleg, lelassítja a tanulási folyamatot. A rutin, a rendszeresség és a megfelelően összeállított tananyag fog elvinni a kívánt célig, valamint az, hogy velünk megtanulsz tanulni.

Eredmények amelyekre büszkék vagyunk!

Elégedett tanítvány
100%
Teljesített nyelvvizsga
98%
GARANCIA
100%

Te melyik csomagot választod?

4 HÉT CSOMAG

Amit kapni fogsz ezalatt a 4 hét alatt

1 hónap (4 x 90 perces órák)

55.000 Ft

helyett -27%

Ha a "4 hét csomagot" választod, akkor heti 4 x 90 perces órákban fogunk tanulni. Az adott csomag 10%-kal drágább, mint a "10 hét csomag", ennek ellenére ugyanolyan hatékony fejlődésre számíthatsz. Velünk, az álmod valóra válik és már az 1 órán fogod látni az eredményt.

10 HÉT CSOMAG

Amit kapni fogsz ezalatt a 10 hét alatt

2,5 hónap (10 x 90 perces órák)

145.000 Ft

helyett -37%

Egy nyelviskolánál/magántárnál akár havi 50.000, évi 600.000 forintba kerül a tanulás és csak 2 év után ígérnek látható fejlődést. Mi nem húzzuk az időt, a produktív oktatás az egyik legfontosabb szempont számunkra, ezért kedvezményesen tudod megrendelni a csomagot.

Nem szükséges rám hallgatni, inkább nézd meg a tanítványaink visszajelzéseit.

P. Mariann

Magam sem gondoltam, hogy így tudok majd nyelvvizsgán teljesíteni, ami egyértelműen a módszernek köszönhető! Nagyon hálás vagyok érte! Nagyon jól össze van állítva a tanmenet. Tényleg követhető! A B2 szakmai nyelvvizsgám átlagon felüli lett! 8 hónap alatt! Köszönöm!

T. Anabell

Mindvégig egy olyan nyelviskolát kerestem, ahol nem ez a régi berögzült tanítás megy. Nem tudom, lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen, de 12 évnyi tanulás után sehol sem volt az angol nyelvtudásom. Gondoltam adok Alexának és a módszerének egy esélyt…nem fogjátok elhinni, de egy év alatt tényleg elértem a középszintet. Aki szkeptikus, annak duplán ajánlom ezt a módszert és a tanfolyamot!

P. Dániel

Szerintem egyértelmű, hogy mit fogok írni. Csodás és köszönöm nektek! Azóta csak angolul nézek filmeket és mindent megértek! Nem beszélve arról, hogy a rendszerezett nyelvtannak köszönhetően minden átlátható és könnyen tanulható!

P. Lőrinc

Mindenkinek ajánlom. Nagyon jól van felépítve és tényleg mindent rövid idő alatt el tudtok sajátítani! 

P. Anna

Köszönöm a sok támogatást és a kedvességet! Olyan türelmesek vagytok és olyan szépen végig fogtátok a kezem! A tanfolyam magáért beszél, egyszerűen profi!

H. Melinda

Nagyon hálás vagyok a tanfolyamért! Le a kalappal! Külföldön tökéletesen elboldogulok a nyelvtudásommal, amit nektek köszönhetek!

Maradt kérdésed?

    Copyright © 2023 – alexanyelviskola.hu – Minden jog fenntartva!