Tanulj meg oroszul akár 1 év alatt!

Szereted az orosz nyelvet, de nagyon nehéznek tűnik? Egyáltalán nem az, ha megfelelő módszerrel tanítják!

Van számodra egy elengedhetetlen ajánlatom.

Mit szólnál ahhoz, ha kapnál egy ajándék videó órát, amelyből megtanulhatsz oroszul olvasni akár 1 óra alatt. Fontos tudni, hogy a nyelvtanítási módszerem teljesen más és ennek köszönhetően több száz tanítványom nem csak sikeres nyelvvizsgát teljesített, de bátran beszélgetnek oroszul.

Pontosan ezért tudom garantálni, hogy sikerülni fog, még akkor is ha első látásra hihetetlennek tűnik.
Csak próbáld ki!

.

Nézzük meg a titkot, amit alkalmazok a kurzuson

Eredményeink, amikre büszke vagyok

0
Teljesített nyelvizsga
+
Év tapasztalat
Megtartott óra

Amit kapsz, ha velem tartasz...

 1. Egy biztos, érthető és rendszerezett nyelvtani alapot biztosítok amelyre építkezve nem dől össze a tudás mint egy kártyavár.
 2. 32 óra alatt a legfontosabb alap szabályokat megtanulhatod és a továbbiakban csak beszédfejlesztésre kell összpontosítanod.
 3. Korlátlan tanulás, ismétlés akkor amikor csak időd engedi. 

Mindemellett, a kidolgozott folyamatot szorgalmasan követve akár 8 hónap alatt a kezedben tarthatod a B2 komplex nyelvvizsga bizonyítványodat, 12 hónap alatt pedig a C1-et.

MINDENKÉPPEN MEGÉRI

Kitűnő ár-érték arány, nézzük miért: hagyományos nyelviskolákban ahhoz, hogy nyelvvizsgára felkészítsenek, legalább egy évig, havonta 30.000-50.000 forintot elkérnek, így végül 360.000-600.000 forintból jössz ki. Általában minimum 2 évig szükséges náluk tanulni, mire eléred a középszintet, így a költségeid 720.000-1.200.000 forint közt lesznek.

Ezzel ellentétben, ha velem tanulsz, fix összegű csomagokból választasz és ahogy a tapasztalatokból látható gyorsabban fogsz fejlődni. Ezzel nem csak időt, de akár sokszázezer forintot megtakaríthatsz, amiből elutazhatsz megnézni Szentpétervárat vagy Moszkvát, vagy vehetsz egy Iphone 13 Pro Max-ot (persze, ha szükséged van rá :D).

Lent látható egy összehasonlító táblázat. Az információk elemzések és kutatások során voltak kialakítva. Fontos megjegyezni, hogy minden nyelviskola és nyelvtanár más-más tananyaggal és eszközzel dolgozik, ezért az adatok változhatnak.

NÁLAM


 • 1 év alatt garantált a B2 szint
 • 5 db könyv, ami a csomagba tartozik
 • Új, rendszerezett tanítási módszer
 • Anyanyelvi megközelítés
 • Fix, előre belátható, kedvező ár
 • Bárhol, bármikor tudsz tanulni
 • Konzultáció lehetősége (olyan mintha lenne egy magántanárod)
 • Nyelvvizsga felkészítő (kidolgozott szóbeli és írásbeli nyelvvizsga tételek, videó csomag, konzultáció)
 • Hangos könyvek
 • Kalkulátor (kiszámolhatod, hogy mennyi idő kell neked elsajátítani az orosz nyelvet)
 • Orosz filmek
 • Bővülő tananyag, amiért pluszt nem kell fizetni

NYELVISKOLÁBAN MAGÁNTANÁROKNÁL

 • 1 év alatt ígérnek egy A1-B1 szintet
 • A könyveket magadnak kell megvenni
 • Hagyományos tanítási módszer
 • Idegen nyelvű megközelítés
 • Havonta 30.000-48.000 Ft, évi 360.000-576.000 Ft
 • Időpont, helyszín egyeztetés szükséges

Engedd meg hogy bemutatkozzak!

Tóth Alexandra vagyok, az ALEXA NYELVISKOLA alapítója. Tapasztalataim szerint a nyelvtanulás sokaknak még mindig egy súlyos probléma, egy plusz feladat, amit csak halogatnak. 

Ez a tudat vezérelt abban, hogy egy olyan orosz nyelvtanulási módszert alakítsak ki, mely egyrészről az anyanyelvi tanulási technikára van alapozva, másrészről pedig egyértelmű és átlátható. Így egy komplett egésszé válik a nyelvtan, a gyakorló feladatok és az egész tanulás.

Ennek a módszernek köszönhetően 1 év alatt sikerült megtanulnom olyan szinten magyarul, hogy el tudtam kezdeni az egyetemet magyar nyelven. Hivatásomnak és célomnak érzem, hogy segítsek mindenkinek, aki nehézségekkel küszködik az orosz nyelv tanulásával.

Ha több száz diákomnak sikerült, Neked miért ne sikerülne?

Tanítványaim visszajelzései!

Á. Szilvia

Menedzser

Magam sem gondoltam, hogy így tudok majd nyelvvizsgán teljesíteni, ami egyértelműen a módszernek köszönhető! Nagyon hálás vagyok érte! Nagyon jól össze van állítva a tanmenet. Tényleg követhető! A B2 szakmai nyelvvizsgám átlagon felüli lett! 8 hónap alatt! Köszönöm!

K. Eszter

59 évesen kezdtem el újra tanulni az orosz nyelvet, és nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra! Egy kicsit féltem, hogy fog menni a tanulás, de imádom Alexandra óráit és a leckéket. Számomra tökéletesen érthetőek a magyarázatok, Alexandra nagyon kedves és profi! Eredetileg úgy terveztem, hogy hetente 3-4 alkalommal tanulok 1-1 órát, de végül, ha tehetem, minden egyes nap, akár 2-3 órát is foglalkozok az anyaggal, mert alig várom a következő videót és leckét! 🙂 Még egy fontos dolog! Mivel sokat utazunk, ezért számomra ez az online tanulási módszer tökéletesen megfelel! Köszönöm Alexandra!

G. Alexandra

HR specialista

Nagyon élvezem a videótanfolyamot! Rettenetesen kényelmes és a legjobb, hogy a videóknak és a hangos könyveknek  köszönhetően ki tudtam alakítani azt az anyanyelvi környezetet, ami szükséges egy nyelv elsajátításához! Köszönök mindent! 

Fanni

Nagyon szeretem a vidókat, egyszerûek és érthetõek. Tetszik, hogy mindig van példamondat az egyes nyelvtani szabályok után, ami nagyban könnyíti a megértést. Már nem az elsõ orosztanárom Alexandra, de úgy érzem eddig ez a módszer a legjobb amit próbáltam a nyelv elsajátítására. Köszönöm Neked !

H. Sz. Alexandra

Nagyon hálás vagyok mindenért! A tanfolyam egyszerűen tökéletes! Tényleg annyira egyszerű így tanulni a nyelvet. Ez a módszer tökéletes! Hálásan köszönöm! Természetesen a nyelvvizsga sikerült! Ez is neked köszönhető!

P. Gábor

Cégtulajdonos

Nagyon sokat fejlődtem a videók segítségével! Bátran meg merek szólalni a munkahelyemen oroszul! Nálam ez nagyon nagy siker! Köszönöm, hogy végig támogattál és ha nem értettem valamit, akkor is mindig segítettél. A videótananyagokat és a hangos könyveket minden nap használom!

B. Péter

Gyárigazgató

Neked köszönhetek mindent! 2 gyermek mellett sikerült lettem a felsőfokú nyelvvizsgát. Csak 1 évig készültem rá, a 0-ról kezdtem és sikerült! Köszönöm a segítséget és azt, hogy ennyire megkönnyítetted a módszereddel a tanulási folyamatot! 

K. Kartal

Szandi saját fejlesztésű módszere nagyon hatékony. Rendkívül rövid idő alatt segített felkészülni a középfokú nyelvvizsgára, amit elsőre letettem sikeresen. Most a felsőfokra készülök és biztos vagyok benne, hogy az Ő technikáival sikerülni fog. Nagy energia és motiváció van benne, amit minden egyes beszélgetés során átad. Nem engedi el az ember kezét, bármikor kerestem, egyből jelentkezett. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne oroszul megtanulni. Ezt a döntést nem lehet megbánni. 

F. Bernadett

Adminisztrátor

Minden pénzt megér! Komolyan mondom! Érthető, átlátható, megvan a rendszer és persze az ígért eredményt is el lehet érni. Csak annak nem sikerül, aki nem is akarja igazán, mivel ez a módszer egy felfedezés. Köszönöm neked, Szandikám!

Cs. Laura

Nagyon szeretem a kurzusban azt, hogy változatos, alternatív módon tudom megtanulni a tanyagot a saját tempóban.

T. Marcel

Tanuló

A feléig jutottam el, de nagyon élvezem. A videókban érthetően magyarázod a nyelvtant, így nem okoz nehézséget. Bebizonyítottad, hogy egy nyelvet élvezettel lehet tanulni. Mindemellett köszönöm a kedvességed és a segítőkészséged!

G. Nikolett

Alexa nagyon inspiráló, ahogy õ tanult meg magyarul, ezzel a módszerrel, sok motivációt ad nekem! Még nagyon az elején járok és elég nehéznek bizonyul az eddigiekben, de hiszem, hogy a belefektetett energia meghozza a gyümölcsét!

Copyright © 2020-2022 – alexanyelviskola.hu – Minden jog fenntartva!