ONLINE NÉMET VIDEÓKURZUS

Nyelvvizsgázni szeretnél vagy szimplán el akarod sajátítani a német nyelvet akár egy év alatt?

Az új módszer segítségével ez lehetséges!

A német nyelvet is el lehet sajátítani akár 8 hónap alatt!

Nagyon jól tudom, hogy milyen problémákkal küzdesz nyelvtanulás során. A motivációtól kezdve egészen odáig, hogy nem érted a nyelvtant és meguntad a magolni a szavakat. 

7 évvel ezelőtt kitaláltam egy különleges módszert, amivel sikerült a magyar nyelvet 6 hónap alatt elsajátítanom. Saját példán láttam hogy működik, ezt követően a tanítványaim is sorban elkezdték bizonyítani a sikeresen teljesített nyelvvizsgájukkal. 

A módszer lényege abban rejlik, hogy nem keverjük a szófajokat. Ha főnévvel foglalkozunk, akkor csak a főnévre koncentrálunk. Ennek köszönhetően szépen rendszerezni tudod a tudásod. A tananyag táblázatokban van megjelenítve, így az agyad még könnyebbnek és szimpatikusabbnak találja azt. Mindemellett a videókananyagok felgyorsítsák a tanulási folyamatot, mivel többször, bárhol és bármikor meg tudod nézni az órákat, nem beszélve arról, hogy a mi segítségünk is végig megkapod. A nyelvtan elsajátítása után a szókincsfejlesztésre és a kommunikációra fókuszálunk. 

Nézzük meg a különbséget

Az adott összehasonlítás nem támadható, mivel az információk tényeken alapszanak, amelyek piackutatás után születtek. Minden tanítvány eldöntheti, hogy melyik tanítási módszer mellett dönt! 

Az általam alkalmazott módszer tartalma, hatékonysága

 
 • A nyelvtant szófajonként fogjuk átnézni és nem keverjük (ha főnévvel foglalkozunk, akkor csak vele)
 • Anyanyelvi megközelítés, aminek köszönhetően mindennek meglesz az ok-okozati összefüggése 
 • Asszociációs szótanulás
 • Táblázatban megjelenített nyelvtan, szótár, mivel az agyunk ezt szereti
 • Te választod ki, hogy mikor akarsz, tudsz tanulni. Akár napi 15-60 perc is lehet.
 • 8 hónap-1 év alatt garantált a B2 szint, a szorgalmadtól függ
 • Haladási kalkulátor, ami megmutatja, hogy milyen tempóban szükséges haladnod
 • Bárhol, bármikor tudsz tanulni 
 • 0-24 órás segítség (olyan mintha lenne egy magántanárod)
 • Fix, előre belátható, kedvező ár
 • Hangos könyvek
 • Bővülő tananyag, amiért pluszt nem kell fizetni
 • Telegram csoport, ahol azonnal megkapod a segítséget

Nyelviskolákban, magántanároknál használt módszer

 • A nyelvtant keverik. Az egyik órán főnévvel a másik órán viszont az igék tananyaga következik.
 • Idegen nyelvként tanítják, viszont ez változó.
 • Vegyesen van megjelenítve a nyelvtan (leírás, képek, táblázatok)
 • 1 év alatt ígérnek egy A1-B1 szintet
 • Csoportos vagy egyéni heti 1 óra, amit nem tudsz újra meghallgatni.
 • Személyes vagy online egy előre megbeszélt időpontban, helyen.
 • A könyveket magadnak kell megvenni
 • Havonta 30.000-48.000 Ft, évi 360.000-576.000 Ft

Ha velünk tartasz...

Nézzük meg, hogy miért hatékony a videókurzus

Szerintem te is ugyanabba a fizikai akadályba ütköztél, hogy a egy nyelvtanfolyam messze van, nem beszélve a folyamatos időpont egyeztetésekről, melyek megnehezítik a gördülékeny nyelvtanulást. Kutatások bizonyítják, hogy sokkal hatékonyabb napi 15-60 percet foglalkozni a tananyaggal, minthogy hetente csak egyszer találkozz a nyelvtanároddal. A videó tanfolyamnak köszönhetően helytől és időtől függetlenül tanulhatsz bárhol és bármikor, nem beszélve arról hogy mennyi időt és pénzt meg tudsz takarítani!

Biztosan tisztában vagy azzal, hogy egy személyes magán nyelvóra több ezer forintba kerül. Évente 360. 000-600.000 forint körül van egy magántanár vagy akár egy nyelvtanfolyam. Számomra az a fontos, hogy fejlődj és nem az, hogy húzzam el a tanulási folyamatot. 

Büszkén jelenthetem ki, hogy tanulóim 100%-a sikeresen, elsőre teljesítette az orosz nyelvvizsgákat. Ez az eredmény nagy részben az általam kidolgozott, Magyarországon egyedülálló anyanyelvi tanítási módszeremnek köszönhető. A módszert a videó tananyag felépítésében alkalmaztam, amit te is megkapsz.

Míg egy személyesen végighallgatott nyelvóra megismételhetetlen, nálam a már egyszer megvásárolt kurzust akárhányszor meg tudod nézni a csomag elérhetősége lejártáig nem beszélve arról, hogy a csomagban lévő tananyag mindig bőlűl. 

Az online oktatás nem azt jelenti, hogy megszakad az interakció az oktató és a hallgató közt. Minden óra után egy kötelező házifeladat vár rátok, mely elvégzése után léphettek a következő szintre. A megoldókulcs segítségével könnyedén le tudod ellenőrizni magad. A nehezebb és kevésbé érthető témák esetében lehetőséget kaptok 1 ingyen órára.

Bármelyik csomagot választod, mindegyik elvezet téged a kívánt célodhoz! Ezt garantálni tudom! A tanfolyamban lévő tananyag végig segíteni fog, mivel még az írásbeli és  a szóbeli nyelvvizsga tételek is kidolgoztam! A különbség abban rejlik, hogy mennyi segítségre van szükséged, illetve meddig szeretnéd, hogy elérhető legyen a tanfolyam. Ha újrakezdő vagy vedd fel velem a kapcsolatot, viszont így is úgy is a nyelvtani alapok nélkül nem tudjuk építeni, fejleszteni tudásod! 

Miért éri meg?

Kitűnő ár-érték arány, nézzük miért: hagyományos nyelviskolákban ahhoz, hogy nyelvvizsgára felkészítsenek, legalább egy évig, havonta 30.000-50.000 forintot elkérnek, így végül 360.000-600.000 forintból jössz ki. Általában minimum 2 évig szükséges náluk tanulni, mire eléred a középszintet, így a költségeid 720.000-1.200.000 forint közt lesznek.

Ezzel ellentétben, ha velünk tanulsz, fix összegű csomagokból választasz és ahogy a tapasztalatokból látható gyorsabban fogsz fejlődni. Ezzel nem csak időt, de akár sokszázezer forintot megtakaríthatsz, amiből elutazhatsz megnézni Szentpétervárat vagy Moszkvát, vagy vehetsz egy Iphone 13 Pro Max-ot (persze, ha szükséged van rá :D).

Téged is érdekel a kurzus?

Igen!

.

Nézd meg a tanítványaink visszajelzéseit

M. Natália

32 évesen kiköltöztem Németországba. 5 éven keresztül senki nem tudta elmagyarázni érthetően a nyelvtant. Nektek sikerült! Köszönöm a módszert, a magyarázatokat és azt, hogy ennyire kedvező áron adjátok. Minden pénzt megér!

P. Nikoletta

Nagyon szkeptikus voltam. Nem hittem, hogy ez lehetséges, viszont betartottam mindent, amit mondtatok. 9 hónap…9 hónap alatt 0-B2 szintre eljutottam. Nem tudom elmondani mennyire hálás vagyok mindenért!

M. Ádám

Ne gondoljátok, hogy jaj ha ilyen jó a módszer, akkor 100% megtanuljátok a nyelvet. Igen, ha mindent beletesztek és betartjátok azokat a szabályokat, amit mondanak! Velünk tanulni kell és akkor fogtok látni eredményt! Lányok! Bomba a tananyag! Tényleg a legjobb nyelviskola Magyarországon!

B. Balázs

Nagyon hálás vagyok a módszerért!
Átlátható és 3 hónap alatt, ahogy elsajátítottam a nyelvtant, csak a szókincs fejlesztésre és a beszédre fókuszáltam. Ennek köszönhetően, nekem 9 hónapba telt, hogy B2-es szinten tanuljak meg angolul beszélni. Nagyon nehéz körülírni, egyserűen csak próbáljátok ki

Sz. Annamária

Átlátható és érthető! Nem sok időt vesz igénybe a tananyag elsajátítása és ezzel egy időben nagyon hamar elérhető a középszint! Köszönöm szépen a sok segítséget!

T. Lilla

Annyira cukik vagytok. Nem csak egy tanfolyamot kaptam, de egy teljes mértékű pszichológiai támogatást is. Végig fogtátok a kezem! Egyszerűen nagyon szépen köszönöm a sok segítséget az eredmény magáért beszél!

Maradt kérdésed?

  Gyakran ismételt kérdések

  A fejlesztés után mindenkinek elküldjük az első órát!

  Akkor, amikor időd és energiád engedi (éjjel vagy akár hajnali 5 órakor) nézheted a tananyagot. És így, nem szükséges időpontot egyeztetni, dugóban utazni egy bizonyos helyszínre és fáradtan tanulni.

  hagyományos nyelviskolákban ahhoz, hogy nyelvvizsgára felkészítsenek, legalább egy évig, havonta 30.000-50.000 forintot elkérnek, így végül 360.000-600.000 forintból jössz ki. Ha viszont velem tanulsz a felét sem szükséges kifizetned.

  A könyv tartalmát itt tudjátok megtekinteni. Táblázatok segítségével van kialakítva a tananyag, a könyebb megértés érdekében. Mindemellett, az átláthatóság érdekében nagyobb témakörök alapján vannak kialakítva. Bővebben a könyvekről

  Véleményem és tapasztalatom alapján fontos, hogy legyen valaki, aki elmagyarázza, hogy mi miért van az adott táblázatban. Magyarázó szöveg nem található a könyvben. A tanfolyam szükséges hozzá!

   A hangoskönyv segítségével, ami a “Szavak és kifejezések témakörök” alapján van elkészítve tudod fejleszteni, illetve magasabb szintre emelni a szókincsed. 

  A nyelvtan magyarul és érthető nyelven van elmagyarázva, ez azt jelenti hogy nagyon könnyű nyelvezetet használok, hogy mindenkinek érhető és átlátható legyen a tananyag. A nyelvtan B2, C1 szinteknek felel meg. 

  A nyelvvizsga eredménye nagyrészt a szókincsedtől függ. Nyelvtanilag mind közép, mind felsőfokú nyelvvizsgára fel tud készíteni a videótanfolyam, viszont ezután csak a szavak mennyisége fogja meghatározni azt, hogy milyen eredményed lesz a nyelvvizsgán.

  A csomagtól függ. Tekints meg őket itt. 

  A beszédfejlesztést kifejezetten csak anyanyelvű tanárnővel történik és a tanfolyam közbe lehet igénybe venni azt. 

  A tanfolyam során felmerülhetnek kérdések, amelyekre nagyon szívesen válaszolok egy előre megbeszélt konzultáció keretein belül vagy a zárt tekegramm csoportba. A konzultáció lehetősége bele tartozik a tanfolyam árába, ezért nem szükséges külön kifizetni azt.

  Copyright © 2021 – russianbusiness.hu – Minden jog fenntartva!